logo

ORGANIC STYLE

Заклади харчування переходять на  їстівний екопосуд

Заклади харчування переходять на їстівний екопосуд

ORGANIC STYLE 02.07.2019  11:19 264

В Ужгороді в одному із закладів харчування відвідувачам почали пропонувати скуштувати страви з їстівного екопосуду. Їстівні тарілки виготовлені з пресованої пшениці і з них можна покуштувати стейки, човлент, банош та чірке попрікаш.

У Villa Alfold розповідають, що вирішили подавати деякі страви у закладі в такому посуді, перш за все через екологічне спрямування. По-друге, це смак, який отримує страва від тарілки, яка зроблена з пресованої пшениці, адже у її складі немає нічого, окрім пшениці. Отож екопосудом можна, за бажанням, навіть посмакувати. 


Ключові новини аграрного ринку в Telegram